Vítejte u mého nového seriálu! Žádné bláboly, žádné detektívky, jenom ""osvědčené"" rady! To čubrníte, že? Ale nebojte se, nebude to jenom další kuchařka, přichystám i plno praktických rad, ale na ty si musíte počkat.
Takže, dáme se do toho... Ingredience tu rozepisovat nebudu, ty si nachystáte postupně v průběhu... Napřed si vytáhněte kolečko salámu. V tomhle je výhoda tohoto receptu! Nezáleží na tom, jestli to bude šunka, vysočina, gothaj! Nacpěte tam jakkékoliv kolečko. Klidně i plátokvý sýr! Ale pozor, musí to být opravdu plátkový sýr, žádná náhražka v podobě cihly! Jak byste vypadali, kdybyste naservívovali obyčejný smažený sýr? Překvapte své přátelé a dejte ji smažený plátkový sýr (a pokud nechcete škudlit, můžete dát na sýr kolečko salámu)!
Jakmile zvolíme surovinu k osmažení, je na řadě příprava trojobalu. Někteří na to jdou zdlouhavě. Nejdříve to obalí v mouce, pak ve vajíčku, pak ve strouhance, pak ve vajíčku, pak ve strouhance... NUDA! Ztráta času! Prostě vezměte mouku, vajíčka a strohanku a všechno to spojte dohromady! Udělejte z toho těstíčko, které nejprve pomalinku osmažíte tak, aby se do toho dalo zabalit kolečko salámu/sýra... Jakmile kolečko zabalíte, ještě ho chvíli smažte a pak vytáhněte, ať to nemáte jako úhel... A jestli jste to nestihli, tak se z toho stal úhel a vy s tím můžete zatopit...
Tak... A to je asi všechno... Pokud chcete, můžete si k tomu udělat nějaký desing... Tedy dresing... A příloha? Vy byste k tomu chtěli přílohu? To už jste si rovnou mohli udělat smažený sýr a řízek!
Tak co, chutnalo vám? Vím, že ze mě žádný Pohlreich nebude, protože to je můj osud. A slavným bych se stát už konečně mohl...